Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

 

Pupils Login Here

Pupils Login Form

  • Din inima, pentru batranii nostri

  Elevii nostri s-au gandit sa implementeze un proiect de voluntariat in orasul Targu Frumos, jud. Iasi, dedicat sustinerii persoanelor vulnerabile, mai precis batranilor, deoarece de curand spitalul care a functionat mai bine de 100 de ani a fost desfiintat si localitatea a ramas doar cu o policlinica si cu un ambulatoriu de urgenta.

  Nemaiexistand posibilitatea internarii lor, multi batrani au ajuns singuri, fara niciun sprijin si fara posibilitatea de a se ingriji sau de a-si face cumparaturile. Elevii nostri se angajeaza sa ia in grija cate un batran fiecare, sa-l viziteze zilnic, sa il ajute la curatenia locuintei, sa-i cumpere alimentele necesare, sa petreaca sarbatorile si duminicile impreuna cu el si sa il ajute sa depaseasca momentele de singuratate si tristete.

  Citeste mai mult... »

 • Alte activitati

  Inainte de acest proiect elevii nostri s-au implicat si in alte acte de voluntariat...

  Participarea de Craciun la Mircesti...

  Citeste mai mult... »


Elevii participanti in proiect:

 • Buliga Georgiana si Manolache Beti

  Cu ajutorul acestui proiect am avut ocazia sa intalnim doi oameni speciali, care ne-au primit cu bratele deschise si ne-au permis sa-i cunoastem.

 • Citea Cornelia

  Acest proiect a fost pentru mine o mare incercare deoarece am invatat ca nu numai copiii au nevoie de ajutor ci si cei in varsta, cei cu suflet de copil.

 • Moroi Catalin si Aivanoaiei Cosmin

  Pentru noi a fost o expierenta din care am putut invata sa fim solitari, sa-i ajutam pe cei din jur, ca vorbele conteaza atunci cand esti singur si nu ai familie.

 • Hojbota Claudiu

  Desi am fost crescut si educat de bunici, invatam tot felul de lucruri esentiale despre viata, expierenta deosebita de care am avut parte in compania batranilor din acest proiect, m-a marcat profund.

 • Musat Loredana Elena

  Ma numesc Loredana Elena Musat si de cum am auzit de initiative acestui proiect am fost mai mult decat incantata de a lua parte la aceasta, deoarece stiam ca va fi benefic din toate punctele de vedere.