Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

 

Pupils Login Here

Pupils Login Form

 
 • Din inima, pentru batranii nostrii

  Elevii nostri s-au gandit sa implementeze un proiect de voluntariat Ón orasul Targu_Frumos, jud. Iasi, dedicat sustinerii persoanelor vulnerabile, mai precis batranilor, deoarece de curand spitalul care a functionat mai bine de 100 de ani a fost desfiintat si localitatea a ramas doar cu o policlinica si cu un ambulatoriu de urgenta.

  Nemaiexistand posibilitatea internarii lor, multi batrani au ajuns singuri, fara niciun spijin si fara posibilitatea de a se ingriji sau de a-si face cumparaturile. Elevii nostri se angajeaza sa ia in grija cate un batran fiecare, sa-l viziteze zilnic, sa il ajute la curatenia locuintei, sa-i cumpere alimentele necesare, sa petreaca sarbatorile si duminicile impreuna cu el si sa il ajute sa depaseasca momentele de singuratate si tristete. Dorim sa integram in familii cate un batran care nu mai are pe nimeni si sa realizam o conexiune afectiva intre el si copii, sa-i dam cate ceva din tonusul si vigoarea tineretii, atat cat se poate, si sa-l ajutam sa inteleaga ca EL CONTEAZA.

  Consideram ca Ón felul acesta vom rezolva o mica parte din problemele care s-au creat Ón urma desfiintarii spitalului din oras, unde multi batrani isi gasisera un refugiu si vom crea si elevilor sentimentul ca, prin actiuni de voluntariat, ajutam un segment al populatiei care este expus bolilor, saraciei si singuratatii.

  Proiectul se va desfasura incepand cu data de 20 aprilie, inaintea sarbatorilor de Pasti, si se va derula pana pe 31 decembrie 2011, cu posibilitatea ca acest termen sa se prelungeasca, avand in vedere ca deja liceul nostru a mai desfasurat astfel de activitati caritabile si de voluntariat in toti anii precedenti.

  Mentionam ca nu am mai participat pana acum la Proiectul EUROSCOLA.

  Cu deosebita consideratie, Prof.Emilia Talpalaru, Director al Liceului Teoretic "Ion Neculce" Tg.Frumos,jud.Iasi

  Coordonatori de proiect :prof.Emilia Talpalaru Prof.Larisa Zugravu