Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

 

Pupils Login Here

Pupils Login Form

 
  • Ghiorghian Elena Roxana

    Prinsa intr-o alergatura continua si inecata in rutina zilnica, uit de lucrurile cu adevarat importante, uit cat de putin ma "costa" sa fac un bine si ca nu ma simt niciodata mai bine decat atunci cand pot ajuta pe cineva.

    Batranetea este cea mai "intunecata" parte a vietii, caracterizata de cele mai multe ori prin singuratate, boala si tristete. In urma acestui proiect, am inceput sa-i apreciez mai mult pe cei batrani, sa-i ajut si sa le arat ca au dreptul sa zambeasca, sa spere, sa viseze si sa fie fericiti.

    Insa, cel mai frumos lucru invatat este faptul ca nimic nu se compara cu un zambet de pe chipul unui batran, pentru care viata nu a fost intocmai una fericita, chiar daca pentru un zambet facem naveta si ne lovim de mentalitati diferite, dar va asigur ca toate acestea merita, contribuind la o stare de fericire si implinire sufleteasca.