Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

 

Pupils Login Here

Pupils Login Form

 
  • Ivanov Iulia Roxana

    Ma numesc Ivanov Iulia Roxana sunt eleva īn clasa a 10-a C la Liceul Teoretic "Ion Neculce" Tg Frumos. Sunt foarte bucuroasa ca am putut participa la acest proiect, dar pentru mine nu a fost doar un simplu proiect, a fost o sansa sa ajut o persoana extraordinara fara a ma gāndi la īntrebarea pe care multi o pun "eu cu ce ma aleg?".

    A fost o experienta extraordinara pe care o voi repeta cu drag. Doamna Ungureanu este o persoana extraordinara la care nu va fi zi sa nu ma duc in vizita si chiar sa o ajut la treburile casnice.

    A fost o experienta uimitoare pentru ca am observat ca oricat ai fi de batran nu iti pierzi iubirea si pofta de viata. Doamna Ungureanu mi-a aratat ca odata cu batranetea nu iti pierzi pofta de munca si de lucrurile noi care apar in viata de zi cu zi.