Activitati 2018-2019

                            

  1. 19 septembrie 2018 - Simulare cutremur
  2. 15 septembrie 2018 - Let's do it, Romania!

                            

1. 19 octombrie 2018 - Simulare cutremur

   Vineri, 19 octombrie 2018, la Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos a fost declanșat un exercițiu care a simulat intervenția autorităților în cazul unui cutremur, cu impact la Târgu Frumos.
Această activitate s-a desfășurat cu susținerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza” al Județului Iași, sub coordonarea domnului colonel în rezervă, Țîmpău Vasile și a conducerii școlii, director, prof. dr. Sergiu – Constantin Enea, director adjunct, prof. Lili Ciobanu, cu implicarea tuturor elevilor și cadrelor didactice ale Liceului Teoretic „Ion Neculce”. Astfel, în cadrul acestei acțiuni, s-au prelucrat reguli de comportare în timpul cutremurului și după cutremur, conform protocolului de colaborare cu ISU. Acțiunea se înscrie în programul „Educația și protecția elevilor în caz de cutremur”.

  Exerciţiul a avut ca scop punerea în aplicare a Concepţiei naţionale de răspuns post-seism și s-a înscris într-un program național desfășurat în această săptămână din octombrie în România, constituind cea mai amplă simulare de intervenție în caz de seism major care a avut loc în Uniunea Europeană în ultimele două decenii.

 

 


 

                            

2. 15 septembrie 2018 - Let's do it, Romania!

   Pe data de 15 septembrie 2018, 150 de elevi, împreună cu 11 profesori ai Liceului Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos au răspuns „Prezent!” la acțiunea „Let’s do it, Romania!”, acțiune derulată la nivel național, în cadrul celei mai mari mișcări sociale sociale din România.

  Astfel, echipa noastră de voluntari, la inițiativa Primăriei Târgu Frumos, au ecologizat zona Adâncata, aflată în împrejurimile orașului, din dorința de a face acest colț din natură un loc mai frumos și mai curat. Mulțumim și îi felicităm pe elevii noștri pentru implicarea și dăruirea lor!

 


 

 

free pokereverest poker revie
Copyright © 2018 Liceul Teoretic "Ion Neculce" Tg. Frumos. Toate drepturile rezervate.
Realizator: Matrescu Viorel-Lucian - vmat_neculce@yahoo.com.